Khamis, 22 Januari 2015

                               
Jangan Tinggalkan Aku..


                                 Aku mengaku salah tersepak pipi dia sebab dia dia mula bertindak ganas, marah2 bertekak dalam kereta. Dia pukul kat kepala dahi aku, mesti la ade reaksi tindak balas… Dah terkena, dia diam dan nanges. Aku sedar aku SALAH, start dia mengamuk2 dalam kereta, Aku pujuk dia xmahu…berkeras nak balik, bagi aku alasan macam2 suh anta balik kalau tak  dia turun jalan kaki.. Aku xsampai hati wan, aku dah terpukul pipi dia kena mata, tengok dia nanges2. Aku pun start nanges sebab bersalah tersepak dia.. Sampai kat perkarangan rumah dia aku xsemena2 macam kena sampuk plak trus nanges lagi truk dr dia.  
                                Dia janji xminta putus tapi hati aku mcm xnak terima alasan tu. Tau itu je cara dia nak tinggalkan aku. Katanya aku nanges kuat, jangan buat malu org dengar. Aku perasan org tgk. Lepas satu persatu barang dia aku bagi sambil aku teresak2 nanges, muka aku basah dengan air mata sendiri, aku drive trus tinggalkan dia mencari parking kosong. Jumpa yang kosong aku trus berhenti dah muntah keluar. Setalah habis muntah, aku drive ke rumah perlahan. Tiba di rumah , kesat2 muka dan kunci kereta dan masuk. Setelah selesai solat malam, aku kembali memohon maaf dan mohon jangan dia tinggalkan aku. Dia ade call bebearapa kali dan menegaskan jangan call, mesej dia, dan bagi dia ruang untuk berfikir. Sementarat itu jikalau aku berkehendakkan org lain, dia bagi. DENGAR je ayat tu aku kembali nanges. Aku xnak kehilangan dia. Aku nanges keseorangan hingga tertidur. Setiap kali terjaga daripada tidur kerana, mesej dia dulu yang aku tengok.



                            Bukan aku tak ingat tuhan, tak ingat nak beristirgfar dari mula jadi hingga kini, Dalam tangisan, kesedihan aku menempuh apa yang berlaku..aku beselawat..bersyahadah agar aku masih waras. Aku akan cuba menghadapi hari2 mendatang menunggu dia dengan harapan dia masih mengasihani aku. Please jangan tinggalkan aku.

    


1 ulasan:

  1. berlinangan air mate aku bace perenggan terakhir

    BalasPadam